Je zwangerschap is een unieke tijd die je je graag wilt blijven herinneren. Jouw zwangere buik is het bewijs van het nieuwe leven wat je bij je draagt. Met een zwangerschapsshoot maak je daar een tastbare herinnering van die je nog lang zal koesteren. Op een bijzondere locatie leggen wij deze mooie periode vast!

Zwanger op de foto

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Tijdens de zwangerschap wil je zoveel mogelijk momenten vastleggen. Je maakt waarschijnlijk vaak foto’s en selfies met je telefoon van jouw groeiende buik om er tastbare herinneringen van te maken. De zwangerschap is een bijzondere periode en verdient het om op een mooie en intieme manier vastgelegd te worden. Tijdens een lifestyle zwangerschapsshoot leggen we jouw zwangerschap op een ongedwongen manier vast. Dit kan alleen of samen met je partner en gezin. De zwangerschapsshoot kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis. Dit maakt het persoonlijker, iets wat wij bij deze periode vinden passen. 

Tijdens de zwangerschapsshoot is het ook mogelijk om persoonlijke items als schoentjes of een knuffeltje mee te nemen. Wij zullen deze in overleg met jou in de reportage verwerken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te wisselen van outfit. We bespreken voorafgaand aan de afspraak graag je wensen.

Het beste moment voor de reportage?

De ideale periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 36 weken. In deze periode is je buik op zijn mooist en ben je over het algemeen nog fit. Ook loop je het minste risico dat je kindje al geboren wordt voordat je de fotoshoot hebt laten maken.

Een Lifestyle Fotoshoot boekt je al voor € 169,-

  • een ontspannen fotosessie van ca 60 tot 90 minuten op een mooie buiten locatie *
  • incl. 10 digitale foto’s naar keuze (extra foto’s zijn te bestellen voor € 10,- per stuk)
  • extra 30 minuten fotografie inclusief 5 digitale foto’s voor € 89,- (tip voor families/groepen)
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • een leuk blog op onze website van de fotoshoot
  • als duurzame ondernemer laten we na elke fotoshoot 1 boom planten door treesforall.nl
  • levering van de foto’s op luxe houten (FSK keurmerk) USB stick: € 25,-
  • reiskosten binnen Almere inbegrepen, daarna € 0,35 per km

* Inclusief mooi weer garantie: wanneer het (te hard) regent, stormt, etc. dan besluiten we in goed overleg om de fotoshoot te verplaatsen.

 

Portfolio “Zwanger op de foto”

× Hoe kan ik je helpen?