Over ons
Over ons

Aangenaam, wij zijn Jurgen en Marieke!

Wij zijn Jurgen en Marieke. Naast onze liefde voor elkaar delen wij een gemeenschappelijke passie voor fotografie.

Wij wonen in het prachtige en veelzijdige Almere, een stad met veel mogelijkheden, ruimte en natuur.

Van die natuur maken wij veel gebruik. Zo zijn wij fanatieke hardlopers, wisselen we dat graag af met wandelen of fietsen en gaan wij regelmatig geocachen. Al deze dingen combineren wij graag wij graag tijdens met onze kampeervakanties.

De natuur is echt de rode draad in ons leven. Dit zie je ook terug in de fotografie, want wij fotograferen hoofdzakelijk buiten in de natuur.

Jurgen en Marieke

 

Over ons

Jurgen:

Al ruim voordat de eerste betaalbare digitale spiegelreflex camera’s op de markt kwamen, was ik met fotografie bezig. Zo had ik naast mijn digitale compact camera van Canon met 2 megapixels ook een Canon spiegelreflex camera met rolletjes. Deze camera’s heb ik niet meer, maar wel een Canon EOS A1 uit 1976, mijn geboortejaar. Het fotograferen op film blijft uitdagend en is erg leuk om te doen!

Nadat ik in 2005 mijn eerste digitale spiegelreflex van Canon had gekocht, kreeg ik de kans om als vaste 2e fotograaf mee te gaan om huwelijken te fotograferen. In die periode heb ik ook veel foto’s gemaakt van mijn twee dochters: Estelle en Nadine.

In mei 2011 heb ik C’est la Vie Photographie ingeschreven bij de KvK. Mijn start als zelfstandig professioneel fotograaf!

Over ons

Marieke:

Al voordat ik Jurgen leerde kennen, was ik al regelmatig aan het fotograferen. Dit deed ik voornamelijk in de natuur of ik maakte foto’s van mijn katten.

Sinds wij samen zijn ben ik me ook gaan verdiepen in portretfotografie. Zijn passie voor fotografie heeft mij ook mij gegrepen. Jurgen geeft mij nu de mogelijkheid om als tweede fotograaf mee te gaan om mij zo verder te ontwikkelen. De geschiedenis herhaalt zich. Zo hoop ik ook zelfstandig fotoshoots te gaan aanbieden.

Verder vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en houd ik van het maken van grote en moeilijke legpuzzels.

× Chat met ons!